Výběr sedla na kolo

Moc dobře víme, jak dokáže nesprávný posed, nebo špatně vybrané sedlo znepříjemnit nejen vyjížďku na kole, ale mnohdy i pár dní po ní. Proto pro Vás máme na prodejně novinku, díky které dokážeme těmto nepříjemnostem co nejvíce předejít a poradit, jak správně vybrat cyklistické sedlo.

Nově jsme se stali měřícím centrem značky PRO, která kromě jiných komponentů na kolo vyrábí sedla. A protože právě sedlo je jednou z nejdůležitějších součástí kola, je potřeba věnovat jeho výběru náležitou pozornost.

K výběru správného sedla nám pomůže měřící kostka, pomocí které Vás snadno změříme a získáme tím jeden ze základních atributů potřebných k výběru vhodného sedla na míru. PRO měřící kostka byla vyvinutá tak, aby věrohodně zachytila šířku pánevní kosti a tlakové zóny. Změřené údaje jsou základem pro výběr vhodného sedla. Poté Vás vyzpovídáme, abychom zjistili další parametry jako je např. styl jízdy, terén, jaký nejčastěji jezdíte, posed, doba, kterou na kole trávíte atd. A to není všechno! Než do nového sedla investujete peníze, nabízíme Vám možnost zapůjčení testovacího sedla na vaše kolo. Teprve, až si na vlastní kůži vyzkoušíte, zda Vám vybrané sedlo sedí, nebo ne, rozhodnete se o jeho koupi. Navíc, další velkou výhodou značky PRO a jejich PROzákaznického přístupu je, že pokud byste ani po zakoupení sedla a jeho delším používání nebyli spokojeni, nabízí do 30ti dnů vrácení 100% částky za zakoupené sedlo.

Tak se stavte u nás na prodejně a společně se tomu podíváme na …..

×

Splátková kalkulačka ESSOX